Tekirdağ

24 Kasım Öğretmenler Günü

13:48 23 Kasım 2015
24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yel, mesaj yayımladı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yel, mesajında, çocukları, ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen, uygulayan ve neticelendiren özgür bireyler olarak yetiştiren, şefkat ve özveriden taviz vermeden Türkiye'nin her köşesinde özveri ile çalışan öğretmenlerin gayretlerini takdirle karşıladığını belirtti.

Öğretmenlerin dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı olduklarını ifade eden Yel, dünyanın en kutsal en onurlu görevini yerine getiren öğretmenlerin, milletin övünç kaynağı olduğunu belirtti.

AK Parti Hükümetleri olarak ilk günden beri çağın ihtiyaçlarına cevap verecek, çocukları, gençleri eksiksiz olarak geleceğe hazırlayacak bir eğitim sistemi oluşturmaya çalıştıklarını bildiren Yel, mesajında şunları kaydetti:

"Her yıl bütçeden en büyük payı eğitime ayırıyoruz. Bunun bir gereği olarak da eğitim sistemimizi, altyapısından müfredatına kadar çağın gereklerine uygun bir biçimde güncellemeye devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin hayat standartlarını yükseltmek, çalışma şartlarını daha da iyileştirmek ve verimliliklerini artırmak için imkanlarımızı zorlayarak büyük adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Tekirdağ’ımızın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu yüce görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum. Ayrıca ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcileri de rahmetle anıyor, selam ve sevgiler sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.