Tekirdağ

Tekirdağ'daki çiçekçilerde "Öğretmenler Günü" yoğunluğu

10:35 24 Kasım 2015
Tekirdağ'daki çiçekçilerde "Öğretmenler Günü" yoğunluğu

Tekirdağ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çiçekçi dükkanlarında yoğunluk yaşanıyor.

Çiçekçi Taner Kurtaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü dolayısıyla dünden beri yoğunluk yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilerin ve öğretmen yakınlarının, iş yerine gelerek beğendikleri çiçekleri güzel notlarla süsleyip aldıklarını anlatan Kurtaran, şunları söyledi:

"Eskiden herkes gelir çiçeğini kendisi alırdı. Şimdi telefonla sipariş veriyorlar ve biz götürüyoruz. Öğrenciler, genelde birer gül alıp öğretmenlerimize götürüyor. Bunun dışında diğer müşterilerimizin çoğu ya telefonla ya da buraya gelip, sipariş verip çıkıyor. Bu durum, yoğunluğumuzu biraz daha artırıyor ama biz bundan oldukça memnunuz."

Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü ise hayatında çok değerli olan ve yaşamına yol gösteren 3 öğretmenine çiçek almak için dükkana geldiğini belirtti.

Öğretmenlerin kendi hayatında çok önemli olduğunu, tahsil hayatını ilkokul öğretmenine borçlu olduğunu aktaran Türüdü, kız çocuklarının liseye gitmelerine ters bakıldığı dönemde üniversite hayatını tamamladığını ve öğretmenleri sayesinde bugünlere geldiğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.