Tekirdağ

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

16:15 02 Aralık 2015
Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu SYDV yardımları

 Hayrabolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi 408 vatandaşa yardım yaptı.

Hayrabolu Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Tamer Orhan, yaptığı açıklamada, kasım ayında 408 ihtiyaç sahibine 36 bin lira yardımda bulunulduğu bildirdi.

Yardımların, diğer aile yardımı, diğer eğitim yardımı, eğitim materyali yardımı, yangın yardımı ve tek seferlik yardım olarak verildiğini aktaran Orhan, vakfın yardımlarının süreceğini sözlerine ekledi.

 

- Çöp konteynerleri dağıtıldı

 

Hayrabolu Belediyesi tarafından 300 çöp konteynerleri sokaklara yerleştirmeye başlandığı bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, yaptığı açıklamada Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan tespitler ve mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda konteyner dağıtımının yapıldığını söyledi.

52 mahallede konteyner dağıtımının sürdüğünü belirten Alagöz, "Temiz ve daha modern bir Hayrabolu için çalışmalarımız devam ediyor. Sokak ve caddelerimizin temizliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyoruz. 300 adet çöp konteyneri  aldık. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dağıtımlarını  sürdürüyor" dedi.

 

- Çiçeklendirme çalışmaları

 

Hayrabolu Belediyesi'nin park ve bahçelerdeki çiçeklendirme çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede çiçeklendirme çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

İlçedeki yeşil alan, kavşak ve parkların düzenlenmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Altayoğlu, "Çalışmalar kapsamında, lale ve sümbül soğanı ile hercai menekşe, çuha menekşe ve kasımpatı çiçeği dikilirken, İlçemizin örnek bir İlçe haline gelmesi ve estetik bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.