Tekirdağ

Çerkezköy'den kısa kısa

16:02 09 Aralık 2015
Çerkezköy'den kısa kısa

Kuzey Kafkaslılar Derneği'ne hastane indirimi

 Çerkezköy'de faaliyet gösteren Kuzey Kafkasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ilçedeki özel bir hastaneden indirimli faydalanacak.

Dernek ve hastane tarafından imzalanan protokole göre dernek üyeleri bundan sonra hastanedeki işlemlerinden indirimli faydalanacak.

Dernek Başkanı Emrullah Ataçay, dernek binasında düzenlenen protokol imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, hastane tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ettiğini ve bundan sonra özel hastanede üyelerinin indirimli yararlanacağını sözlerine ekledi.

 

- Çerkezköy'de pasaport randevuları internet üzerinden yapılacak

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan pasaport müracaatlarında e-randevu sistemi başladı.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama göre, Türkiye genelinde 42 il ve 149 ilçe müracaat merkezinde vatandaşların randevu alarak işlemlerini sıra beklemeden ve zaman kaybetmeden yerine getirdiği belirtildi.

Pasaport müracaatında bulunan kişilerin randevu talebi esnasında verilen referans numarası ile pasaportun gönderi durumu takip edebildiği kaydedilen açıklamada, vatandaşlara e-pasaport uygulamaları hakkında internet sitesinden ve çağrı merkezinden anında cevap verildiği ifade edildi.

 

- Çerkezköy'de 6 bin 800 tüketici şikayet başvurusu yaptı

 

Çerkezköy Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti'ne 6 bin 800 kişi şikayet başvurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, bu yıl içerisinde Çerkezköy Tüketici Hakları Hakem Heyeti Başkanlığı’na toplam 6 bin 800 başvuru yapıldı.

Gelen şikayetlerin büyük bir kısmını kredi dosya masrafları ve kredi kartı aidatlarına ilişkin konuların oluşturduğu belirtilirken, başkanlık tarafından ilçede hiç dava açılmadığı ifade edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.