Tekirdağ

Malkara'da 2016 yılında yapılacak yatırımlar

14:47 14 Aralık 2015
Malkara'da 2016 yılında yapılacak yatırımlar

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara'da 2016 yılında yapılacak yatırımlar hakkında toplantı düzenledi

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Malkara  Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile 2016 yatırım programı hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

Malkara için yapılacak yatırımlar ve yatırım planları değerlendirilirken özellikle yapımı yaklaşan otogar, okul, kombine et tesisi, aile yaşam merkezi, Atatürk Kongre Merkezi, pazar yeri, Hürriyet Caddesi Yayalaştırma Projesi, kültür merkezi ve diğer projeler hakkında görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde yatırım programı netleştirildi ve öncelikler karara bağlandı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nında katıldığı toplantıda Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi kanalizasyon şebeke inşaatı, yapılan saha incelemesi hakkında bilgiler paylaşıldı. Kozyörük Mahallesi kanalizasyon şebeke inşaatı ihalesinin ardından yer teslimi ve yapılacak olan kanalizasyon inşaatı çalışmalarının detayları incelendi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada 2016 yılının ilçe için bir yatırım hamlesinin başlama yılı olacağını belirterek hem ekonomik hem de yapısal olarak kalkınma yılı yaşayacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.