Tekirdağ

NKÜ Marmaraereğlisi MYO'ya yeni bina

17:34 05 Ocak 2016
NKÜ Marmaraereğlisi MYO'ya yeni bina

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, NKÜ ve Marmaraereğlisi Belediyesi iş birliği protokolü imzaladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ve Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından NKÜ Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu'na yeni bina inşaatı için iş birliği protokolü imzaladı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, NKÜ ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı arasında Marmaraereğlisi MYO'ya yeni ve modern bir okul binası kazandırılması, yüksek okula açılacak birim ve bölümlerin gelişmesine katkıda bulunulması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Yeni binanın 4 bin 195 metrekare alan üzerine yapılacağı ve 5 kattan oluşacağı belirtilen açıklamada, okul içerisinde 9 adet derslik, 17 ofis, yemekhane, konferans salonu, kafeterya, bilgisayar laboratuvarı, mutfak atölyesi, sığınak ve deponun yer alacağı kaydedildi.

NKÜ Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan iş birliği protokolünü imzaladı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.