Tekirdağ

Ergene Milli Eğitim Müdürü Erdem:

14:42 08 Ocak 2016
Ergene Milli Eğitim Müdürü Erdem:

''İlçemizde yaklaşık 10 bin öğrencimiz 22 Ocak'ta yarı yıl tatiline girecek''

 Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, ilçede yaklaşık 10 bin öğrencinin 22 Ocak'ta yarı yıl tatiline gireceğini söyledi. 

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  2015-1016 eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiline az bir süre kaldığını belirtti.  

Güzel bir ilk yarı yıl eğitim öğretim süreci geçirdiklerini ve milli eğitim anlamında her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını kaydeden Erdem, ''İlçemizdeki okullarımızda yaklaşık 10 bin öğrenci eğitim öğretim alıyor. İlk yarı yıllık eğitim sürecimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Okullarımız 22 Ocak 2016 günü yapılacak olan törenlerle yarı yıl tatiline girecek'' dedi. 

Yarı yıl tatilini, iyi değerlendiren öğrencilerin ikinci yarı yıla daha heyecanlı ve pozitif başlayacaklarını kaydeden Erdem, kısa da olsa öğrencilerin tatilde iyi dinlenmelerini ve aileleriyle bol bol vakit geçirmelerini istediklerini, kendi eksikliklerini yarı yıl karnesinde görecek olan öğrencilerin de aynı zamanda eksikliklerini görerek giderme şansı yakalayacaklarını sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.