Tekirdağ

Başkan Albayrak'ın ismi Babaeski'de bir sokağa verildi

15:29 13 Ocak 2016
Başkan Albayrak'ın ismi Babaeski'de bir sokağa verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Hayrabolu'da Sadi Kıyak Öğretmenevi Salonu'nda yapıldı.

Meclis toplantısına katılan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeski’deki altyapı çalışmalarında göstermiş olduğu katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ismini bir sokağa verdiklerini söyledi.

Altyapı çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman destek veren Albayrak’a sonsuz teşekkür ettiğini ifade den Hacı, şöyle konuştu:

“İlçemizde yapılmakta olan altyapı çalışmalarında, belediyemize tüm imkanları seferber ederek her türlü makine ve teçhizat temininde verdiği katkılardan dolayı adının ilçemizde sonsuza kadar yaşatılması için, Belediye Meclis kararıyla İlçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan Çamlık Sokak'ın adının 'Kadir Albayrak Caddesi' olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.

Babaeski’de sokağa adının verilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Albayrak, "Göreve geldiğimizde hedeflerimizi dile getirirken hizmet alan değil çevresine de hizmet veren bir büyükşehir olacağız demiştik, bunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Babaeski Belediyesinin şahsıma yapmış olduğu jesti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi adına alıyorum" şeklinde konuştu.

Hacı, isminin yazılı olduğu beratı ve ilçenin sembolik anahtarını Başkan Albayrak'a teslim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.