Tekirdağ

Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Yılmaz:

13:33 17 Ocak 2016
Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Yılmaz:

Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Şevki Yılmaz, Emperyalist ülkelerin, Türkiye'de ihtilal yaptıramayacaklarını anladığından dolayı yeni projelerinde genç nesli tahrip etmeyi hızlandırdıklarını belirtti.

Yılmaz, Türkiye Gençlik Vakfı'nca (TÜGVA) Tekirdağ'da düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, genç neslin önemine değinerek Türkiye'deki gençliğin emperyalist dünyayı rahatsız ettiğini kaydetti.

İstikbalin gençlerde olduğunu ifade eden Yılmaz, Türkiye karşıtı olan ülkelerin, gençlerin akıllarını ve beyinlerini kelepçelemek istediğini ve genç neslin emperyalist dünyayı rahatsız ettiğini kaydetti.

Türkiye'de şuursuz bir nesil yetişmesi için mücadele eden güçler olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Nasıl yapalım da bu gençleri öldürmeden ruhlarını öldürelim. Kültür yoluyla şuursuz bir nesil meydana getirmek için medyasıyla ve sermayesiyle bütün güçleriyle çalışıyorlar. Türkiye'de artık silahlı ihtilal dönemleri bitmiştir. Darbelerden ümitlerini kestiler. Ama sandık ihtilali hiç bitmez. Bütün kazanımlarınızı bir sandıkta kaybedersiniz. Emperyalist ülkeler, Türkiye'de ihtilal yaptıramayacaklarını anladığından yeni projelerinde genç neslimizi tahrip etmeyi hızlandırdılar. Oy nedir? Oy sorumluluğu nedir? Vatandaşlık hakkı nedir? Bu bilinçten uzak bir nesil yetiştirmek için dizi filmleriyle, açtıkları özel okullarla tamamen ümitlerini sandığa bağladılar."

Yılmaz, Türkiye'de bugün elde edilen kazanımların güzel özgürlükler ve hürriyetlerin refahın ellerinden alınmaması için hayırlı ve inançlı bir nesil yetiştirmek mecburiyetinde olduklarını kaydetti.

Gençliği olmayanın geleceğinin de olamayacağını anlatan Yılmaz, "İhtiyarın tecrübesi var ama enerjisi yok, gencin ise enerjisi var tecrübesi yok. İşte büyüklerle gençler el ele verdiği zaman, enerji ile tecrübe birleştiği zaman Allah'ın izniyle bu ülkede İslam aleminde başaramayacağımız hiçbir husus yoktur" diye konuştu.

Yılmaz, gençlerin öncelikle bu dünya da niçin yaşadıklarını ve hedeflerinin ne olduğunu iyi bilmeleri gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.