Tekirdağ

EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak

08:55 27 Ocak 2016
EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak

Tekirdağ, 20. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) tanıtılacak.

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 28-31 Ocak tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezinde düzenlenecek olan EMİTT Fuarı'nda tanıtılacağı bildirildi.

1997 yılından itibaren turizm sektörünün ilgisini çekerek dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri haline gelen EMITT Fuarının önceki yıl 150 bine yakın misafir ağırladığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de düzenlenen turizm fuarları içerisinde yurt dışı katılımı en yüksek fuar olan EMITT Fuarına 70'ten fazla ülkeden 4 bin 500'ü aşkın sektör temsilcisi katılıyor. EMITT Fuarı turizm sektöründe yaşanan gelişmelerin tartışılması, analizlerin yapılması ve gelişmelere uygun çalışmaların sağlanabilmesi nedeniyle gerek ülkemizde gerekse dünya turizminde önemli bir role sahiptir. Gelişen turizm potansiyeli doğal ve kültürel zenginlikleriyle yerli ve yabancı turistler için bir çekim merkezi olma yolunda ilerleyen Tekirdağ ilimiz Trakya Kalkınma Ajansının organizasyonuyla EMITT Fuarında etkili bir biçimde tanıtılacaktır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.