Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

15:57 12 Şubat 2016
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu'da ''Barış Gezegeni'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Çorlu Belediye Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen çocuk oyunu ilgi gördü.

Bir gemide yaşayan altı çocuğun başından geçenleri anlatan Ülker Köksal’ın yazdığı ve Levent Nişgüzel’in yönettiği oyun, izleyenler tarafından beğenildi.


- Ergene'de bank üretimine başladı


Ergene Belediyesi oturma bankı üretimine başladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, atölye üretiminde parklardaki oyun grupları ve diğer aletlerin bakım ve onarımı yapılırken üretilen bankların uygun yerlere monte edildiğini söyledi.

İlçe genelinde belirlenen program dahilinde durak yapım çalışmalarının yanı sıra oturma banklarının üretiminin de devam edeceğini belirten Yüksel, ''Durak yapımıyla çalışmalarımızı hızlandırdığımız atölyemizde bank yapım çalışmalarıyla da hizmetlerimize son sürat devam etmekteyiz. Üretmiş olduğumuz durak ve bankların belirlenen alanlara yerleştirilmesiyle ilçemize güzel bir görünüm kazandıracağız'' diye konuştu.


- ÇolpanÇorlu Belediye Başkan yardımcısı


Çorlu Belediye Başkan yardımcılığına Oktay Çolpan atandı.

Daha önce de Çorlu Belediyesi'nde 1989 - 1999 yılları arasında çalışan Çolpan, 2014 yılında yapılan yerel seçimler sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı görevine atandı.

Bu görevin ardından Çolpan, 2016 Şubat ayı itibari ile Çorlu Belediyesi Başkan yardımcısı olarak atandı ve göreve başladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.