Tekirdağ

Çorlu'dan kısan kısa

15:57 19 Şubat 2016
Çorlu'dan kısan kısa

Çorlu Belediye tarafından düzenlenen "Gönül Sohbetleri" kapsamında ilçede faaliyet gösteren kadın esnaflarla bir araya gelindi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tarihi Belediyesi binasında gerçekleşen toplantıda, Çorlu'da çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren kadın esnafları ağırlamaktan memnun olduğunu belirterek katılımcılara proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ülkede ve dünyada toplumların ayakta kalmasını sağlayan, çağdaş medeniyetler olarak kalkınmasında en büyük rolü oynayanların kadınlar olduğunu dile getiren Baysan, çalışan kadınların fedakarca ailelerinden, evlerinden feragat ederek ulvi bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.


- Çorlu'da "Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi" toplantısı


Çorlu'da, "Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi" konulu toplantı düzenlendi.

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen toplantıda, konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, yerel yönetim olarak ilçede yapılan temizlik ve atık toplama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda daha sonra konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tekirdağ'ın en önemli sorununun insan sağlığını tehdit eden çevre sorunu olduğunu dile getirirken ülkedeki en elverişli tarımsal arazilere sahip Tekirdağ'ın sanayileşme süreci ve bu sürecin devamında artan göçün çevre kirliliği ve halk sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine değindi.

Yapılan toplantı, faaliyetler ile ilgili sunumların tamamlanmasının ardından sona erdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.