Tekirdağ

Doğum gününü 4 yılda bir kutlayabilecek

15:25 29 Şubat 2016
Doğum gününü 4 yılda bir kutlayabilecek

Çorlu ilçesinde bugün dünyaya gelen Nihan bebek, doğum gününü 4 yılda bir kutlayacak.

Çorlu ilçesinde yaşayan Cemal ve Hülya Çınar çiftinin Çorlu Devlet Hastanesinde dünyaya gelen ilk bebeklerine "Nihan" adı verildi.

İlk çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çift, 29 Şubat'ta doğması nedeniyle çocuklarının doğum gününü 4 yılda bir kutlayabilecek.

Baba Cemal Çınar AA muhabirine açıklamasında, bebeklerinin çok özel bir tarih olan 29 Şubat'ta dünyaya gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ancak kızlarının doğum gününü ancak 4 yılda bir kutlayabilecek olmasından da üzüntü duyduklarını belirtti.

Anne Hülya Çınar da ''29 Şubat, 4 yılda bir yaşanıyor. Bizim ilk çocuğumuz da bu özel ve güzel tarihte dünyaya geldi. Bunun için çok mutlu ve sevinçliyiz'' dedi.

Çorlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Sorumlu Hemşiresi Sevim Birol da, Çorlu Devlet Hastanesinde 29 Şubat'ın ilk bebeği olan Nihan bebeğin çok sağlıklı olarak dünyaya geldiğini ifade ederek, "Nihan bebeğimiz, hastanemizde 29 Şubat olan ve 4 yılda bir yaşanan özel tarihin ilk bebeği. Çok sağlıklı bir doğum oldu. Bebeğimiz 3 kilo 50 gram ağırlığında. Bu özel tarihe yakışır bir bebek" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.