Tekirdağ

Tekirdağ'da "Fosforlu Cevriye" adlı müzikal sahnelendi

17:19 29 Mart 2016
Tekirdağ'da "Fosforlu Cevriye" adlı müzikal sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, "Fosforlu Cevriye" adlı müzikal Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde izleyici ile buluştu.

Suat Derviş’in romanından uyarlanan,Tiyatro Kare oyuncularının sahnelediği, genel sanat yönetmenliğini Nedim Saban’ın yaptığı gösteri Süleymanpaşalı sanatseverler tarafından ilgi ile izlendi.

Müzikalin başrol oyuncusu Ayça Varlıer oyuna gösterilen ilgiden dolayı izleyicilere teşekkür ederek "Bu karanlık günlerde tiyatroya olan desteğinizi ve ilginizi bırakmadığınız için, artarak çoğaldığınız için ve bizi davet ettiğiniz size teşekkür ediyoruz. Tekrar Tekirdağ’a geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz da, Tekirdağ'da sanatsal ve kültürel etkinliklere aralıksız devam edileceğini belirtti.

Gösteriyi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile vatandaşlar izledi.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.