Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:48 31 Mart 2016
Tekirdağ'dan kısa kısa

Marmaraereğlisi Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nda düzenlenen imza günüyle 52. Kütüphaneler Haftası kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, yaptığı açıklamada, Yeniçiftlik Mahallesi'ndeki okulda yazar Onur Şimşek'in çocuklara kitaplarını imzaladığını ifade etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kütüphaneler Haftası kapsamında bir takım etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Özer, "Her yıl bu haftada ilçemizin farklı okullarında bir takım etkinlikler tertipliyoruz. Bu kapsamda, bu yıl Nizamettin demirdöven İlkokulu'nda etkinlik yaptık. Çocuklar burada yazar Onur Şimşek ile bir araya gelerek ona kitaplarını imzalattılar. ayrıca söyleşi de düzenlendi'' dedi.



- Çorlu TSO'da eğitim semineri düzenlendi


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) ''Dijital Pazarlama Araçları ve Taktikleri'' isimli seminer gerçekleşti.

Çorlu TSO'da düzenlenen seminerde, eğitmen Levent Karadağ sunum yaparak günün dijital ortamında pazarlama taktikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Yapılan seminerlerin artarak devam edeceğini kaydeden Çorlu TSO BAşkanı Enis Sülün, ''İlerleyen teknolojiyle birlikte günümüzde alış veriş artık sosyal medya ve internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Dijital Pazarlama Araçları ve Taktikleri seminerinde, gelişen pazarlama sektörü hakkında bilgiler verildi" dedi.


- Ergene'de ağaçlandırma çalışmaları


Ergene Belediyesi tarafından Bakırca Mahallesinde ağaç dikim gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ağaç dikim töreninde yaptığı konuşmada, ağaç dikme çalışmalarının ilçe genelinde devam ettireceklerini ifade etti.

Ormanların ülkeler için akciğer görevi gördüğünü kaydeden Yüksel, ''En büyük zenginlik kaynağı ormanlarımızdır. Ormanları korumak hepimizin görevi. Ağaç dikerek yeni ormanlar oluşmasını sağlamalıyız. Ormanların en büyük düşmanı ise insanlardır. Tarla açmak için ormanı yok eden de, attığı sigara izmariti ya da yaktığı ateşle koca bir ormanı yakıp kül eden de insandır'' dedi.

Yüksel ayrıca bu kapsamda 550 ağacı toprakla buluşturduklarını ve 700 adet ağacın da farklı bölgelere dikileceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.