Tekirdağ

Hayrabolu'dan kısa kısa

16:55 11 Nisan 2016
Hayrabolu'dan kısa kısa

- Hayrabolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Genel Kurul

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin nisan ayında Hayrabolu'da gerçekleştireceği kültür ve sanat etkinlikleri takvimi belli oldu.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Hayrabolu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa sunacağı çocuk ve yetişkin tiyatrolarının Nisan ayında Hayrabolu izleyicisiyle buluşacağını söyledi.

Sadi Kıyak Öğretmenevi Sahnesi'nde 18-21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında halkın güzel zamanlar geçireceğini kaydeden Altayoğlu, "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel bir etkinlik programı yapıyoruz. Bu kapsamda, bir çok tiyatro, Hayrabolu'da halk ile bir araya gelecek" dedi.

Altayoğlu, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Eğlencesi etkinliği düzenleneceğini ifade etti.


S.S. Hayrabolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.

Kooperatifin toplantı salonunda gerçekleştirilen kurulda, Eski başkan Fehmi Saldık'ın aday olmadığı başkanlık seçiminde, Selçuk İlbars ve Metin Çetin yarıştı.

Başkan Adayı İlbars, 37 üyenin 24'ünün oyunu alarak başkanlığa seçildi. Mehmet Çetin ise 13 oy aldı.

Başkanlığa seçilen Selçuk İlbars, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, katılan herkese teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti.

İlbars'ın listesinde, Cihangir İnan, Ergün Yılmaz, Recep İlhan ve Aydın İlhan yer alıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.