Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:40 23 Mayıs 2016
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü küçük kızlar voleybol takımı, oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak şampiyon oldu.

Çanakkale'de düzenlenen Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası'nda takımlarının şampiyon olduğunu söyleyen ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada çok çekişmeli maçlar yaptıklarını belirtti.

Eligül, takımın gösterdiği üstün performansla tüm maçlarını kazanmayı başardığını ifade ederek, ''Çanakkale 18 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk maçında Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü'nü, ikinci maçta Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü'nü, üçüncü maçta ev sahibi Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü'nü ve son maçımızda da Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü'nü yenerek Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonu olduk.'' dedi.

Sonuç olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıklarını dile getiren Eligül, 17-24 Haziran'da İzmir’de oynanacak Türkiye Şampiyonası’na katılarak şampiyonluk mücadelesi vereceklerini kaydetti.

- Ergene'de sosyal alan yapım çalışmaları

Ergene Belediyesi, ilçenin bütün mahallelerine sosyal alan yapım çalışmalarını sürüdürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün mahallelere sosyal içerikli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yüksel, Vakıflar Mahallesi'nde Muhtar Sebahattin Erbil Parkı yaptıklarını ve geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirerek hizmete başlattıklarını ifade ederken, ''İlçemizin dört bir yanına sosyal alanlar inşa ediyoruz. Bunların başında parklar geliyor. Vakıflar Mahallesi'nde açtığımız parkın yanı sıra Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde de parklar yaparak hizmete soktuk.'' diye konuştu.

Yeni projeler ürettiklerini ve Marmaracık Mahallesi'nde de benzer bir park çalışmalarının olduğunu dile getiren Yüksel, kısa sürede bunu da yaparak halkın hizmetine açacaklarını kaydetti.

- Çorlu'da yol yapım çalışmaları

Çorlu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte bozulan yollara müdahale etmeye başladı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede yaz mevsiminin kendisini göstermeye başlamasıyla bir takım çalışmaların startını verdiklerini söyledi.

Baysan açıklamasında, ana arterler başta olmak üzere bozuk olan yollara aciliyet sırasına göre müdahale ederek onarım çalışmalarında bulunduklarını belirterek, halktan gelen istek ve taleplere göre de yol yapım onarım çalışmalarına ivme kazandırdıklarını ifade etti.

Baysan, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

''Havalar ısınarak yaz mevsimi kendisini hissettirmeye başladı. İlçede bozulan yolları tespit eden ekiplerimiz buralara müdahale ederek onarım çalışmalarına başladı. Çalışmalarımızı, özellikle trafiğin yoğun olmadığı saatlerde gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Halkımızın anlayışı için de ayrıca teşekkür ediyorum.''



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.