Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

12:23 03 Haziran 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında, meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, temmuz ayında hizmete alınması planlanan Çorlu Belediyesi kapalı yüzme havuzunun çalışma esasları ve ücret tarifesinin belirlenmesi hususu, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

- Çorlu Belediyesi Resim ve El Sanatları Sergisi açıldı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen resim ve el sanatları kurslarının yıl sonu sergisi açıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, serginin açılışında yaptığı açıklamada, kursiyerlerin hazırladığı sergide birbirinden güzel resimler ve el sanatları olduğunu belirtti.

Ailelerin çocuklarının kalem tutuşunun bile değiştiğini ifade eden Baysan, "Ortaya koydukları eserleri görünce çok mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Bu çocuklarımızın hepsini kutluyor, ailelerine de bizlere güvenip çocuklarını emanet ettikleri ve bir şeyler öğrenmelerine vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından, resim kursiyeri çocukların tamamı kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdi.

- TEDES binasına kent mobilyaları yerleştirildi

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) binasında kullanılacak kent ve ofis mobilyalarının montajını tamamladı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün marangoz atölyesinde yapılan 12 adet gölgelikli piknik masası, 5 adet renkli ayaklı bank, 3 adet normal piknik masası, ve 50 klasör dolabı Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan TEDES binasına yerleştirildiğini söyledi.

TEDES binasının bahçesi için 1 adet kamelya yapımına da başlandığını da ifade eden Baysan, "Kamu kurum ve kuruluşlarına her türü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, TEDES binasının bahçesinde kullanılacak bahçe mobilyalarını, atölyemizde yaptırarak montajını tamamladık." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.