Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nden kısa kısa

15:33 26 Haziran 2016
Marmaraereğlisi'nden kısa kısa

Marmaraereğlisi'nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yaptıkları asfaltlama çalışmaları kapsamında Yeniçiftlik Mahallesi'nde ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Büyükşehirler yasasıyla belde konumunda mahalle statüsüne geçirilen Yeniçiftlik'te halkın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Uyan, bu bölgede nüfusun yoğun olduğunu ve bunun için de çalışmaların zaman alacağını kaydetti.

Yaz ayları dolayısıyla Yeniçiftlik sahil kısmının nüfusunun iç ve dış turistler ile kalabalıklaşacağını ifade ederek, ''Yaz aylarında Yeniçiftlik Mahallemizde nüfus artışı yaşanıyor. Özellikle bayram tatilinde ve bayramdan sonra bu nüfus daha da artacak. Bu nedenle bu bölgede asfaltlama çalımlarını aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.


- Marmaraereğlisi Meslek Yüksek okulu çalışmaları devam ediyor

Marmaraereğlisi belediyesi tarafından yaptırılan meslek yüksek okulu inşaat çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, ilçede bulunan meslek yüksek okulunun yetersiz olduğu için bir tane daha meslek yüksek okulu yaptırma ihtiyacı duyduklarını söyledi.

Namık kemal Üniversitesi (NKÜ) ile yaptıkları protokol ile okul binasının temellerini attıklarını ifade ederek, ''İlçemizdeki meslek yüksek okulunun, artan nüfusumuza yetersiz kaldığı için bir tane daha meslek yüksek okulu yapma ihtişyacı duyduk. Bunun için geçtiğimiz günlerde Namık kemal Üniversitesi idarecileriyle görüşmüş ve bu okulun yapımına yol açacak protokolü imzalamıştık. Okulumuzun temelinin atılmasının ardından kaba inşaatını da hızla çıktık ve son aşamaya geldik.'' dedi.


- Marmaraereğlisi'nde kapalı pazar yeri çalışmaları devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, kapalı pazar yeri çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeniçiftlik Mahallesi'nde yaptıkları kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunduğunu ve çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yaz aylarında nüfus oranında ciddi artış gözlenen Yeniçiftlik Mahallesi'nde kendilerinin yaptırdıkları kapalı pazar yerinin asfaltlama ve çatı uygulamalarının ekipleri tarafından tamamlandığını ifade eden Uyan, halkın rahat etmesi için gereken her şeyin düşünüldüğünü kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.