Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

13:21 30 Haziran 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Milletvekilleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

HÖH Parlamento Grubu Başkan Yardımcısı ve Dobriç Milletvekili Ruşen Rıza, ziyarette yaptığı konuşmada, bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Çorlu'ya geldiklerini söyledi.

Kendilerinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Rıza, Baysan ve ekibini yakından takip ettiklerini belirterek başarılar diledi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarla olan bağın hiçbir zaman kopmadığını ve kopmayacağını kaydetti.

- Çorluspor 1947'den transfer çalışmaları

Çorluspor 1947 Kulübü, iki futbolcuyla daha sözleşme imzaladı.

Çorluspor 1947 Kulübü, Erdi Taşkent ile Ercan Kuruçay ile imzaladığı sözleşmeler sonrası futbolcuları renklerine bağladı.

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Umut Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının yeni sezon öncesi tüm hızıyla sürdüğünü, takımın bu yıl çok başka bir kimlik ile sahaya çıkacağını ve eksik bölgelere futbolcu transfer etmeye devam edeceklerini ifade etti.

- Çorlu'da yaz Kuran kursları başladı

Çorlu Müftülüğü, ilçedeki cami ve kurslarda yaz Kuran kurslarını başlattı.

Müftü Adem Gülmek, AA muhabirine açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede yaz Kuran kurslarının başladığını söyledi.

İlçedeki bütün camilerde ve kurslarda yaklaşık 5 bin öğrencinin Kur'an-ı Kerim kurslarına başladığını ifade eden Gülmek, 4-6 yaş gurubu okul öncesi dini eğitim alan öğrencilerin de bu kurslara iştirak ettiğini belirtti.

Her yıl yaz aylarında yaptıkları Kuran kurslarımız bu yıl da çocuklarımız tarafından büyük bir ilgi ile karşılandığını aktaran Gülmek, kursların 26 Ağustos'a kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.