Tekirdağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile KALDER arasında işbirliği

16:04 06 Ekim 2016
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile KALDER arasında işbirliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) arasında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sürdürülebilir bir kalite kazanması için İyi Niyet Bildirgesi imzalandı.

Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mükemmelliğe ulaşmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Mükemmelliğe giden yolda eksiklikler olduğunu ancak bunları düzeltmeye çalıştıklarını belirten Albayrak, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye olarak performanslarımızı arttırmaya gayret edeceğiz. Yıl sonunda yapacağımız performans değerlendirmelerinde bu konuları ele alacağız. Ancak, bu konu sadece görevli dört veya beş arkadaşımın değil, bütün Büyük Şehir Belediyesi çalışanlarını ilgilendiren konudur. Gerek sözleşmeli, gerek memur olarak çalışanlarımıza performans değerlendirmesindeki bu sorular sorulacaktır."

İmza törenine, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çalışanları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.