Tekirdağ

Sağlık çalışanlarına proje yazma eğitimi

11:58 02 Mart 2017
Sağlık çalışanlarına proje yazma eğitimi

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına verilen proje yazma eğitimi programı kapsamında sertifika töreni düzenlendi.

Trakya Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, proje yazma eğitimi, uzman Ahmet Ferhat Yeltekin tarafından verilirken eğitimlerde kursiyerlere proje mantığı gelişimi ve yönetimi ile mantıksal çerçeve oluşturma, başvuru rehberi okuma, sorun analizi, faaliyet planlaması, bütçe hazırlama ve başvuru formu doldurma gibi uygulamaların anlatıldığı belirtildi.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törene Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mustafa Dönmez ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Şahin,törende yaptığı konuşmada, Tekirdağ’da beşeri sermayenin artması noktasında her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

Trakya çerçevesinde bu eğitimleri verdiklerini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Biz bu eğitimleri verirken kursiyerlerimize farklı kurum ve kuruluşlara proje yazma konusunda beceri kazandırıyoruz. Bu noktada sizler, Trakya Kalkınma Ajansına proje yazabileceğiniz gibi, TÜBİTAK, KOSGEB, AB Projeleri ve Bakanlığımıza da proje yazabilirsiniz. Trakya Kalkınma Ajansı olarak bizler Tekirdağ'ın beşeri sermayesinin artması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu bağlamda müdürümüze, siz değerli kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum."

Sertifika töreninde kursiyerlere sertifikalarını Şahin verdi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.