Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

11:23 17 Mart 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesinin 2017 yılı yatırım toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, başkan Albayrak'ın Çerkezköy'e yapılacak projeler hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Albayrak, Çerkezköy Belediyesiyle beraber hizmetler yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün'ün de katıldığı kaydedildi.


- "11 ilçeye 11 okul projesi"


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "11 ilçeye 11 okul projesi" kapsamında Kapaklı ilçesinde yaptırılan İsmet İnönü İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyeden yapılan açıklamada Kapaklı ilçesine yapılan İsmet İnönü ilkokulunun proje kapsamında yapılan üçüncü okul olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılan yatırımlar içinde en güzel yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirterek, "En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Baktık ki her yıl 35 bin nüfus artıyor, 28 bini göç oluyor bu göçün de büyük bir bölümü Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'ya oluyor. Onun için Kapaklı'ya da böyle bir okulun olduğu aşikardır."

Yapılan okullarda Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu idealler çerçevesinde eğitim verileceğini aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Bu okulların en büyük özelliği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu idealler ışığında eğitim yapmasıdır. O eğitim de Türkiye'nin geleceği aydınlık yüzüdür. Ne mutlu bize ki bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum anlayışına sahip bir dinin mensubu olmamız ne mutlu bize ki 'Hayatta en Hakiki Mürşit İlimdir' diyen Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün olmasıdır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.