Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

10:42 01 Nisan 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından il genelinde uygulamaya konulan Tekirdağ Toplu Taşıma Sistemi (TETUS) kapsamında minibüs dönüşümleri kapsamında 45 araç vatandaşın hizmetine sunuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığıca il genelinde uygulamaya konulan TETUS kapsamında 45 aracın vatandaşın hizmetine sunulduğu belirtildi.

Çorluda bir alışveriş merkezi otoparkında gerçekleştirilen programa ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Danışman Neşat Erdoğan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile Kooperatif Başkanları ve üyeleri katıldı.

Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kooperatiflerle ortak paydada buluştuklarını, çalışmaya başlayan iki kooperatife de başarılar diledi.

Program sonrası kurdele kesilerek araçlar hizmete başlatıldı ve kooperatif yetkilileri tarafından Albayrak ile emeği geçenlere plaket takdim edildi.

-Su Altı sporcularından Eşkinat'a ziyaret

Tekirdağ Okyanus Su Sporları Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sertan Aydın, başarılı sporcuları ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu faaliyet programında, Tekirdağ'ın su altı sporcuları Serbest Dalışta 15 kulüp arasından Türkiye 3’üncülüğünü elde ederek Tekirdağ'a ilk defa su altı sporlarından derece getiren sporcular Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

Eşkinat, Sertan Aydın ve ekibini başarılarından dolayı kutladı.

Tekirdağ'ın adını gerek ulusal gerekse uluslar arası platformda başarıyla duyuran tüm sporcularla gurur duyduğunu ifade eden Eşkinat, şunları kaydetti:

"Süleymanpaşa Belediyesi olarak da imkanlarımız doğrultusunda başarılı sporcularımıza gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bir deniz şehri olan Süleymanpaşa'da su sporlarında gerek spor çeşitlerinin artması gerekse yakalanan başarı bizleri mutlu ediyor. Tekirdağ Okyanus Su Sporları Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sertan Aydın ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

-Eşkinat'ın esnaf ve meslek odaları ziyaretleri

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, esnaf ve meslek odaları ziyaretlerine devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Eşkinat esnaf ve meslek odaları ile yaptığı görüş alışverişine Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarları Esnaf Odasını ziyaret ettiği belirtildi.

İlk ziyaretini Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına yapan Eşkinat, üyelerden gelen istek ve şikayetlerini dinledi.

Eşkinat, ilçede yaşanan değişim, belediyenin yol yapım çalışmaları ve geleceğe dair projeleri ile ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesinin şu ana kadar gerçekleştirdiği projeler ve yaptığı yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Eşkinat şu bilgileri aktardı:

"Vatandaşlarımızın çektiği zahmetlerin hepsinin farkındayım. Bu zahmetlerin güzelliklere dönüşmesi en çok beni mutlu ediyor ve bu yönden çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Süleymanpaşa Belediye Başkanı olduğum ilk gün söylediğim gibi; bu şehri birlikte yönetiyoruz, birlikte yönetmeye de devam edeceğiz. Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası olarak sizlerin bizlerden istekleri ve var ise şikayetlerini öğrenmek, daha doğru bir yol çizmek için yanınızdayım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.