Tekirdağ

Malkara otogarı hizmete açıldı

17:34 05 Nisan 2017
Malkara otogarı hizmete açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı otogar, hizmete açıldı.

Malkara D-100 kara yolu üzerinde yaptırılan ve 5,2 milyon liraya mal olan otogar tesislerinin açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, bugüne kadar ilçeye 100 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'da, 30 yıldır yılan hikayesine dönen ilçedeki şehirler arası otobüs terminalini yaparak hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Yurdakul, kalan 2 yıllık hizmet süreleri boyunca söz verdikleri 4 büyük eserin daha hizmete girmesi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise tüm siyasi partileri ilçe başkanı ve yöneticilerini aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 11 ilçeye de yatırımlara devam edeceklerini, daha yapacak çok işleri olduğunu ifade etti.

Başkan Albayrak, otogarın iç ihalesinin bir kaç güne kadar yapılacağını ve en geç bir ay içinde yeni otogardan ilk otobüs ve yolcularını uğurlayacaklarını kaydetti.

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 10 gün sonraki halk oylamasının sonucu ne olursa olsun millete hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Açılış törenine, Öztrak, Albayrak, Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu diğer davetliler ile vatandaşlar katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.