Tekirdağ

Malkara'da fidan dikimi

15:24 20 Nisan 2017
Malkara'da fidan dikimi

Malkara ilçesinde TEMA gönüllüleri ve Yaylagöne Mahallesi muhtarlığı işbirliği ile mahalledeki baraj boyu mevkinde 200 Ihlamur ve Fıstık çamı fidanı toprakla buluştu.

TEMA Vakfı Malkara Gönüllü sorumlusu Hasan Akçay, bugün burada TEMA gönüllüleri ve Yaylagöne Mahallesi muhtarlığı işbirliği ile 200 Ihlamur ve Fıstık çamı fidanı dikimi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Muhtarlık ve Yaylagöne Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği'nin 200 fidan tedarik ettiğini belirten Akçay, "Bizler de kendilerine fidanların nasıl dikileceği, nasıl bakım yapılacağı konularında destek verdik. Kendilerini kutluyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Fidan dikimleri her geçen gün devam edecektir." dedi.

Yaylagöne Mahallesi Muhtarı Akgül Öztürk, “Dikilen fidanların bakımını düzenli olarak yapacaklarını belirterek, Malkara TEMA ilçe temsilciliğine ve gönüllülerine teşekkür etti.

Muhtar Öztürk, fidanların korunmasında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, konuyla ilgili belediyenin kendilerine yardımcı olmasını istediklerini kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.