Tekirdağ

Malkara'dan kısa kısa

15:48 20 Nisan 2017
Malkara'dan kısa kısa

Şentürk mesajında şunları söyledi.

Malkara AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"Allah insanoğluna güvenmiş ve yeryüzünü emanet etmiştir. Ne yazık ki insanlık bu emaneti taşıyamamış, hırsına, kibrine, hükümranlık arzusuna yenilerek yeryüzünde yıkımlar, savaşlar katliamlar zulümler yapmaktadır. Dinimize göre beş temel dokunulmazlık olan can, akıl, din, nesil ve mal güvenliği gün geçtikçe ihlal edilerek kargaşanın istikrarın yok edilmeye çalışıldığı, huzursuzluğun yaşandığı toplumlar oluşturulmaya çalışılmaktadır. İnsanlar ötekileştirilerek mezhepsel, sınıfsal, ırk ve din dil ayrımıyla iç ve dış mihraklarca toplumda kutuplaşmalara itilmektedir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği iç ve dış düşmanlarımızın saldırılarına maruz kaldığımız zaman diliminde birbirimize kenetlenmek için birbirimize güven duymak zorundayız. Bu minvalde Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu seneki kutlu doğum teması olan "Hz. Peygamber ve Güven" konusunu son derece anlamlı buluyor ve Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz."

-Malkara'da altyapı çalışmaları

Çavuşköy Mahallesi girişinde yaptırılan döner kavşak ve Mahalle içine giren yolun asfaltlanması nedeniyle tören düzenlendi.

Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Erdal Esen törende yaptığı açıklamada, Mahalle girişinde birçok ölümle sonuçlanan kazaların meydana geldiğini belirterek, hem döner kavşak yapımı, hem de yolun genişletilmesinin önemine değindi.

Esen, kara yolları ve Ulaşım Daire Başkanlığının döner kavşağa ikaz ışıkları koyacağını belirterek, bundan sonra kazaların olmaması temennisinde bulundu.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.