Tekirdağ

Tekirdağlı esnaftan birlik ve beraberlik çağrısı

16:21 01 Eylül 2017
Tekirdağlı esnaftan birlik ve beraberlik çağrısı

Tekirdağ'da kokoreççilik yapan Efkan Kılıç, milli birlik ve beraberliğe dikkati çekmek için iş yerinin önüne "Dünya karşımızda duramaz, yeter ki birlik olmayı öğrenelim. Türk, Kürt, Laz hepimiz kardeşiz" yazılı afiş astı.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi sırasında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit olan Ömer Halisdemir'in, İzmir'de PKK'lı teröristlerce şehir edilen Fethi Sekin'in ve Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lılarca şehit edilen Eren Bülbül'ün de fotoğraflarının da bulunduğu afişi, milli birlik ve beraberliğe dikkati çekmek için astığını söyledi.

Türkiye'nin son dönemlerde zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Kılıç, "15 Temmuz'da bizi bölmeye, yıkmaya çalıştılar ama başarılı olmadılar. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet. Biz bir bütünüz ve kardeşiz. Birlikte güçlüyüz. Üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor. Birliğimize, beraberliğimize vurgu yapmak için, Ömer Halisdemir'in, Fethi Sekin'in, Eren Bülbül'ün olduğu bir tabela yaptım. Bu insanlar bu vatan için şehit oldu." dedi.

Kılıç, satış yaparken şehit ve gazi yakınlarından ücret almadığının altını çizerek, "Keşke elimden daha fazla bir şey gelse.Türkiye bir bütün, bizi bölmeye çalışıyorlar, ama başaramayacaklar. Üzerimizde çeşitli entrikalar, oyunlar oynuyorlar. Allah Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun. Vatandaşı olarak her zaman onun yanındayız. İnşallah bu günleri de atlatacağız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.