Tekirdağ

Tekirdağ'da AEP eğitimleri sona erdi

15:53 13 Ekim 2017
Tekirdağ'da AEP eğitimleri sona erdi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında düzenlenen eğitici yetiştirilmesi eğitimleri sona erdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Aile Eğitim Programı'nın daha fazla aileye ulaşması ve yaygınlaştırılması amacıyla eğitici olarak görev alacak 28 personelin katılımıyla Tekirdağ Hürriyet Çocuk Evleri Sitesi'nde düzenlenen eğitimler tamamlandı.

Alanında uzman kişiler, iletişim, hukuk, iktisat, sağlık ve medya alanlarında 5 gün boyunca eğitime katılanlara ders verdi.

Eğitimlerin sonunda başarılı olan katılımcılar için sertifika töreni düzenlendi.

Törene katılan Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, törende yaptığı konuşmada, her sektörden çalışanın bu eğitimde yer almasının çok faydalı olacağını söyledi.

Kaymakam Yurt, eğitimlerin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, "Bakanlık tarafından daha bilinçli eğiticilerin yetişitirilmesi için açılan kurslar çok önemli. Eğiticilerin burada tecrübeli kişilerden aldıkları derslerle artık daha dolu ve bilinçli olarak insanlara yaklaşacak. Bu tarz eğitimlerin devam etmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Müdürü Hasan Yılmaz ise, eğitimlerin başarılı bir şekilde sona erdiğini, eğitimlerin ilerleyen zamanlarda yine yapılacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Yurt ve Aile ve Sosyal Müdürü Yılmaz tarafından katılımcılara sertifikaları verildi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.