Tekirdağ

Tekirdağ'da kısa kısa

11:42 03 Kasım 2017
Tekirdağ'da kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırım bütçe toplantısı düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yatırım bütçe toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcı Mehmet Zeki Gürcün, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Müveddet Işık ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Yatırım bütçe toplantısında konuşma yapan Albayrak, göreve geldikleri günden beri belediye olarak önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini, bu yatırımların 2018 yılında da devam edeceğini kaydetti.

- SEM öğrencilerinin değerlendirme toplantısı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, Süleymanpaşa Sosyal Etkinlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Etkinlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin dönem içinde yaptığı çalışmaların gözlemlenip psikolojik olarak değerlendirildiği toplantıda 55 öğrencinin durumu gruplar halinde velileri ile paylaşıldı.

Değerlendirme toplantısının yanı sıra ayrıca velilere yönelik davranış düzenleme beceri yönlendirmesinin de yapıldığı toplantıların dönem dönem devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.