Tekirdağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden eğitime destek

14:59 16 Kasım 2017
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden eğitime destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eğitim alanında yaptığı desteklere devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "11 İlçeye 11 Okul Projesi" kapsamında il genelinde okul inşa ederek eğitime kazandıran ve projede sona yaklaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, beş ilçede eğitim veren 25 okulun da su deposu ihtiyacını karşılayarak eğitim destek çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışma kapsamında Süleymanpaşa, Çerkezköy, Çorlu, Muratlı ve Hayrabolu'da toplam 25 okulun su tesisatı yapıldı.

Hali hazırda kullanılan eski sac depoları çıkarılarak yerine yeni depoların monte edildiği okullara toplamda 60 bin litre kapasitelik depo kazandırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yerel yönetim olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ifade etti.

"11 İlçeye 11 Okul Projesi"nde sona yaklaşıldığını aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne şehrin ihtiyaçları, çalışmalarımıza ve projelerimize yön verdi. Geleceğimizin mimarları çocuklarımızın ihtiyaçları da her zaman önceliğimiz oldu. Bu kapsamda 11 İlçeye 11 Okul Projesi'ni hayata geçirerek okullarımızın dokuzunun devir teslimini gerçekleştirdik. İki okulumuz da en kısa zamanda tamamlanarak şehrimize kazandırılacak. Çalışmalarımız sadece okul inşa etmekle kalmıyor. İhtiyaçlar dahilinde okul tadilatları ile de eğitime destek veriyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.