Tekirdağ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

11:32 10 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Yel, mesajında, basının demokrasinin yerleşmesinde ve gelişmesindeki en etkili araçlardan biri olduğunu belirtti.

Demokratikleşme ve kalkınmanın önemine dikkati çeken Yel, şunları kaydetti:

"Görevini, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla yerine getiren yazılı ve görsel basın, demokrasinin yerleşmesinde ve gelişmesinde en etkili araçlardan biridir. Demokratikleşme ve kalkınmanın önemli olduğu bu dönemde Tekirdağ basını da olaylara her zaman sağduyu ve olgunlukla yaklaşmaktadır.

Başta ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına, gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımız olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında, zor şartlar altında görevlerini yerine getirmekte olan, mesleki ilkelerden taviz vermeden gazeteciliğe katkı sunan tüm yazılı ve görsel basın çalışanlarımızın özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularla kutluyor, sağlık, esenlik ve başarı dolu bir hayat diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.