Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

15:14 05 Şubat 2018
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Kent Konseyi Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Çorlu Kent Konseyi'nin yeni hizmet merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve derneklerin temsilcilerinden oluşan genel kurul delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt ile Engelli Meclisi Başkanı Canan Naciye Yurdseven ve Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca yürütülen çalışmalar hakkında genel kurula bilgi verdi

- Sporda haftanın panaroması

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947, 17. hafta mücadelesinde Çıksalınspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Çorluspor 1947, ilk yarısı 0-0 tamamlanan mücadelenin uzatma dakikalarında Serkan Bozkurt'un attığı golle üç puanı kazanan taraf oldu.

Bu galibiyetle grupta puanını 22'ye yükselten Çorluspor 1947, 7. sıraya yerleşti.

Tekirdağ A Erkekler Basketbol Ligi'nde de Çorlu Belediyespor ile Çorlu Gücü karşı karşıya geldi.

Baştan sona sahada üstünlüğünü elinden bırakmayan Çorlu Belediyespor mücadelenin sonunda sahadan 95- 46 galibiyet ile ayrıldı.

Çorlu Belediyespor, aldığı galibiyetle namağlup liderliğini sürdürürken 11. hafta mücadelesinde Avrasyaspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

- Ergene'de yeni parklar yapılacak

Ergene'de, yeni park ve sosyal alanlar yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin yeni kurulduğunu ve her alandaki eksikliklerde olduğu gibi sosyal alan ve park ihtiyacının da ciddi derecede kendisini hissettirdiğini kaydetti.

Sağlık ve Yeşiltepe mahalleleri başta olmak üzere nüfus sayısı göz önünde bulundurularak güzel parklar inşa ettiklerini belirten Yüksel, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizden beri yeni kurulan ilçemizin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Her anlamda eksiğimiz var. Bunları sırasıyla yapıyor ve hayata geçiriyoruz. İlçemizin park ve sosyal alana da ihtiyacı var. Onun bilincinde olarak Masal ve Sevgi parkları yaparak hizmete açtık. Diğer mahallelerimize de sosyal alanlar ile park yapımlarımız devam edecek''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.