Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

14:17 08 Mart 2018
Tekirdağ'dan kısa kısa

Toplantıda, imar planı değişikliği talepleri görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edilirken, imar komisyon raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Çorlu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Tophantıda ayrıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kamera sistemi takılması konusu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonunda Başkan Baysan, bir süre daha meclis üyeleri ile sohbet etti.

- Saadet Partisi'nden Yeşilay'a ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi ve partililer Yeşilay Çorlu Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Yeşilay'ın mücadelesinin çok büyük önem taşıdığını ifade eden Vakitçi, ''Ülkemizin geleceğine kasteden hain dış güçler ve yerli işbirlikçileri, neslimizi içten içe çürütmek, beyinleri narkozlamak için türlü türlü yollar denemektedir. Aile yapımızdaki dejenerasyon, ebeveynlerin ikisininde çalışması sonucu çocukların kontrolsüz sokağın kollarında büyümesi en büyük etken. Bu kapsamda Yeşilay'ın yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü program çok önemli'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilay Çorlu Şube Başkanı Serkan Alkan ise çalışmalarından bahsederek bundan sonra da bölge genelinde zararlı alışkanlıklara karşı mücadelelerinin devam edeceğini kaydetti.

- Öğrenciler Başkan Baysan ile kitap okudu

''Kitap Her Yerde" kampanyası başlatan ve kitap okumayı farklı alanlara taşıyan Çorlu Melahat Kozar İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, kitaplarını bu defa Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile okudu.

Çorlu Belediyesi'ne gelerek Baysan'ı ziyaret eden öğrenciler, kampanya hakkında bilgiler aktardı.

Baysan, yapılan ziyarette kampanyayı gönülden desteklediğini belirterek, şunları söyledi:

"Çocuklar geleceğimiz, her şeyimiz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini çocuklarımıza emanet etti. Ülkemize, ailelerine ve tabii ki kendilerine yararlı birer birey olabilmeleri adına okumak çok önemli. Ağaç yaş iken eğiliyor. Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmemiz doğru bilgiler ile yetişmiş genç beyinlerle mümkün. Kitapları her an her yerde okuyabilirsiniz. Zaten sizler de bu bilinçle hareket ediyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Okumaktan asla vazgeçmeyin."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.