Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

10:39 29 Mart 2018
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri "Kralın Diş Ağrısı" oyununu izledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çocuk Kulübü üyeleri tiyatro oyunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Çocuk Kulübü üyeleri, Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde son olarak 3 seans halinde sahnelenen "Kralın Diş Ağrısı" oyunu izledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerinin sezon programında bir sonraki buluşacağı tiyatro oyununun da "Örümcek Çocuk" olacağı bildirildi.

- Analig Yüzme Yarışları

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Analig Yüzme Yarışları Marmara Bölge Yarışlarında 4 madalya kazandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gebze’de gerçekleşen Analig Yüzme Yarışları Marmara Bölge Yarışları’nda mücadele eden Tekirdağ il karmasında yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nil Asya Alkan, Özgür Seyrel ve Defne Sam Alkan katıldı.

Nil Asya Alkan 100 metre sırtüstü, 50 metre sırtüstü ve 50 metre serbest kategorilerinde üçüncü olarak 3 bronz madalya kazandı, ayrıca 4x100 metre bayrak yarışında takım olarak dördüncü oldu.

Yüzme antrenörü Gökçe Kıran her geçen daha iyiye gittiklerini, şehri temsil eder hale gelen sporcular yetiştirdiği içinde mutlu olduğunu ifade etti.

- "Duy, Dinle, Destekle" etkinliği

Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya ÇÖLYAK ve Sağlıklı Yaşam Derneği iş birliğiyle Çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla “Duy, Dinle, Destekle” sloganıyla atölye çalışması yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte başta Trakya ÇÖLYAK ve Sağlıklı Yaşam Derneği olmak üzere pek çok kamu kuruluşu ve sivil toplum kuruluşu bir araya geldi.

Üniversitenin Sağlık Yüksekokulu Beslenme Diyetetik Bölümünün ev sahipliği yaptığı etkinlikte katılımcılara çölyak hastalığı hakkında bilgi verildi ve glütensiz ekmekten tiramisuya kadar pek çok tarif denendi.

Program sonunda katılımcılara Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Alparaslan tarafından teşekkür belgesi verildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.