Tekirdağ

Tekirdağ'da "Gençlerle Tecrübe Paylaşımı"

13:47 09 Mayıs 2018
Tekirdağ'da "Gençlerle Tecrübe Paylaşımı"

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Temsilciliği Gençlik Komisyonu tarafından Tekirdağ'da "Gençlerle Tecrübe Paylaşımı" konulu etkinlik düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan KADEM Tekirdağ Gençlik Komisyonu Başkanı Esma Oğuz, gençler olarak farklı alanlarda kendilerini geliştirmiş kişilerin tecrübelerini önemsediklerini söyledi.

Girişimci gençlerin cesarete ihtiyacı olduğunu ifade eden Oğuz, "Bu tecrübelerin diğer genç girişimcilere aktarılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında Gençlerle Tecrübe Paylaşımı programları yaparak, kendi alanlarında ön plana çıkmış kişilerin tecrübelerine kulak vererek, onların yol hikayelerinden ilham alıyoruz. Trakya Kalkınma Ajansının destekleriyle girişimcilik eğitimlerimiz oldu. Dört hafta süren bu eğitimlerde gördük ki gençler olarak en çok ihtiyacımız olan şey cesaret. Bu anlamda programlar çerçevesinde cesaret almak adına çağırmış olduğumuz konuklarımızın tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz." dedi.

Etkinlikte E-Ticaret Merkezi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Merter Özdemir, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Berrak Kutsoy ile Sefamerve Yönetim Kurulu Üyesi Oya Okur Erciyeş, gençlerle tecrübelerini paylaştı.

Programa, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, KADEM Tekirdağ Şubesi Başkanı Zeynep Şahin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.