Tekirdağ

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

09:42 24 Temmuz 2018
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şimşek mesajında, basının toplumun vicdanı ve sesi olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının mesai kavramını gözetmeksizin günün her saatinde yaşanan gelişmeleri topluma duyurmak için çalıştığına işaret eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Toplumsal vicdanımızın sesi olan basın mensuplarımız, mesai kavramı gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak her türlü şartta, zorlu bir görev yerine getirmektedirler. Toplumsal duyarlılık içinde çalışmalarını yürüten değerli basın mensuplarımız, toplumun doğru bilgilendirilmesi, aydınlatılması, sorunların çözümüne dair kamuoyu oluşturulması için büyük bir özveriyle görevlerini ifa etmektedirler. Üstlendikleri haberdar etme misyonu, bugün artık yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası boyutlarıyla evrensel nitelik kazanmıştır. Bu zorlu mesleği yerine getirirken büyük fedakarlıklarda bulunan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, mesleki hayatlarında başarılar diliyorum."

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da yayımladığı mesajla 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.