Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

14:43 04 Eylül 2018
Tekirdağ'dan kısa kısa

Ergene Belediyesince Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde toplam 138 sokak ve caddede beton yol, parke taşı ve asfalt yol çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçe nüfusunun kalabalık bir bölümünü oluşturan Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde yoğun bir şekilde yol yapım çalışması yürüttüklerini söyledi.

Yapılan uygulamalarla bu mahalleleri daha yaşanabilir bir hale getirdiklerini ifade eden Yüksel, toplam 138 sokak ve caddeye çalışmaların yayıldığını kaydetti.

Yüksel, ihtiyaç duyulan bölgelerde bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirterek, ''İlçemizin en yoğun mahalleleri olan Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde göreve geldiğimizde büyük eksikliğini gördüğümüz yol, parke taşı ve asfalt sorununa eğildik. Bu sorunu gidermek için başlattığımız çalışmalarımız, şuan toplam 138 cadde ve sokakta uygulandı. Halkımızın da memnuniyetle karşıladığı bu çalışmalarımız artarak devam edecek.'' dedi.

- ÇTSO'dan öğrencilere burs

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasınca (ÇTSO) 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için üniversite öğrencilerine burs verilecek.

ÇTSO Başkanı İzzet Volkan, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere burs vereceklerini kaydetti.

ÇTSO'nun bundan önceki yıllarda da 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerde öğrenim gören öğrencilere belirlenen şartlar yerine getirildiğinde burs verdiğini belirten Volkan, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da bu uygulamanın devam edeceğini aktardı.

Volkan, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

''Odamız bu yıl da 2 ve 4 yıllık üniversite öğrencisi olan ya da buralara girmeye hak kazanmış öğrencilere burs verecek. Öğrencilerimiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın belirlediği şartlar dahilinde online corlutso.org.tr/burs sisteminden temin edecekleri ve hazırlayacakları evraklarla odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler servisine müracaatlarını elden iletebilirler. Tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.''


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.