Tekirdağ

Tekirdağspor'dan destek çağrısı

09:53 24 Ekim 2018
Tekirdağspor'dan destek çağrısı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Tekirdağspor'un yönetimi, kulübe mali destek verilmesi çağrısında bulundu.

Kulüp Başkanı Ahmet Biler, yaptığı yazılı açıklamasında, Tekirdağspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini, çok daha üst sıralarda olması gerektiğini belirtti.

Tekirdağ'ın en fazla vergi veren şehirler sıralamasında ilk 10'da yer aldığına işaret eden Biler, güçlü bir Tekirdağspor için tüm kent dinamiklerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Biler, bugüne kadar desteklerini esirgemeyen vali, kaymakam, belediye başkanı, milletvekili, eski başkan ve yöneticilere teşekkürlerini de sunarak, şunları kaydetti:

"Bünyesinden tüm Türkiye'ye mal olmuş milli sporcular yetiştiren, ülkemizde marka olmuş, canımız Tekirdağ'ın adını şerefle temsil etmiş bir camianın artık uyanış vakti geldi. Bu büyük markayı eski günlerine kavuşturmak, artık hepimizin bir borcudur. Söz vermenin değil uygulamanın zamanıdır. Tekirdağspor, yalnızca Tekirdağ merkezinin değil 11 ilçesini de kapsayan bir ilin takımıdır. Tekirdağspor tüm Tekirdağ'ı temsil etmektedir. Bu inanç ile takımıza tüm ilin yani; kamunun, belediyelerin, sanayicilerin, halkının, Taraftarının sahip çıkması gerekmektedir. Bu büyük markanın şahlanması kişinin veya sadece birkaç kişinin sırtına bırakılması ile imkansızdır. Bu büyük camia artık soyut değil somut adımlar bekliyor."

Biler, kentin yeni ve modern bir stada kavuşması gerektiği kanaatini taşıdığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.