Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

17:25 25 Ekim 2018
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Muay Thai Takımı, Lüleburgaz'da düzenlenen Lüleburgaz Belediyesi Gençler ve Büyükler Muay Thai Turnuvası Cumhuriyet Kupası'nda takım halinde şampiyon oldu.

Lüleburgaz'da Türkiye Muay Thai Federasyonu Kırklareli İl Temsilciliği ve Lüleburgaz Belediyesince organize edilen ve Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir ve İstanbul'dan 12 kulüpten 130 sporcunun katıldığı Lüleburgaz Belediyesi Gençler ve Büyükler Muay Thai Turnuvası Cumhuriyet Kupası'nda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) takımı 8 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.

Gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan mücadeleler sonunda takım halinde şampiyonluğu alan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü muay thai antrenör ve sporcularına teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Lüleburgaz'da düzenlenen Muay Thai Cumhuriyet Kupası'nda 8 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan ve takım halinde şampiyon olarak göğsümüzü kabartan, bizleri gururlandıran Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Muay Thai sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum." dedi.

- Ergene'de asfalt çalışması

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin farklı mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, mahallelerin asfalt ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar dahilinde ana arterlerden biri olan İbni Sina Caddesi'nde üstyapı ve asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Yüksel, belirlenen bölgelerde çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Yüksel, kış ayları gelmeden asfaltlama çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini ifade ederek, ''İlçemizde bozulan yollarda onarım çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz asfaltlama uygulamarını gerçekleştiriyor. Havalar bozulmadan bu çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz.'' diye konuştu.

- Çorlu'da zabıta dönercileri denetledi

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, döner satışı yapan işletmelerde fiyat ve tartı aletlerini denetledi.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, yapığı açıklamada, 6502 sayılı kanunun 54. maddesi ve belediye emir ve yasaklarına dair yönetmelik gereğince döner satışı yapan işletmelerde, Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirildiğini söyledi.

Çorlu genelinde döner satışı yapan bazı işletmeler hakkında yapılan şikayetlerin artması üzerine denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, ileriki günlerde farklı sektörlere yönelik de denetimlerin yapılacağını kaydetti.

Uçar, halkın sağlığının ön planda tutulduğunu dile getirerek, ''Çorlu'da döner satışı yapan işletmeleri vatandaşların verdiği ücret karşısında sunulan ürün gramaj ve fiyat etiketleri konusunda sürekli olarak denetliyoruz. Son zamanlarda bazı firmalara yönelik şikayetlerin artması neticesinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti vermek işletmelerimizin önceliği olmalı. Ödenilen ücret karşılığında tarifelerde belirtilen gramajlarda ürün satışı yapan işletmelerimize teşekkür ediyoruz. Kurallara uymayan işletmeler hakkında da gerekli yasal işlemler başlatılıyor.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.