Tekirdağ

Banker Bilo Tekirdağ'da gerçek oldu!

04:56 19 Kasım 2019 3 Yorum Var
Banker Bilo Tekirdağ'da gerçek oldu!

Türkiye üzerinden Avrupa’ya gitmek isteyen 6 mülteci, insan kaçakçıları tarafından Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bırakıldı.

Olay, öğle saatlerinde Muratlı’nın Hanoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Hanoğlu Mahallesi’nde vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma güçleri, burada yurda yasa dışı yollarla giren Pakistan uyruklu 6 kişilik göçmen grubunun olduğunu tespit etti. Yaya olarak ilerleyen grubu durdurarak yakalayan jandarma ekipleri, kimlik tespitleri için karakola götürdü.

Kimlik tespitleri tamamlanan Pakistanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kayı’daki İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kendilerini Avrupa ülkelerinde sanan mültecilerin Muratlı’nın Hanoğlu Mahallesi civarına kimler tarafından bırakıldıkları ise araştırılıyor.

Öte yandan, mültecilerin Muratlı’da bırakılması, 'Banker Bilo' filminde Şener Şen’in canlandırdığı ‘Maho’ karakterinin köylüleri Almanya vaadiyle kandırarak İstanbul’a bıraktığı sahneyi akıllara getirdi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi caresiz brakmasin.bir insanin umutlariyla oynamak kötü bisey
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye nasıl geldiler bunu bi araştırın
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıyı yıktıktan sonra bu sistem ve rejim banker bilo da üretti, maho da üretti dolap beygiri osmanlar da üretti maalesef. Ülkemizde artık pek kalmadı desek de diğer Müslüman ülkelerde hala bir sürü var. Dilerim biran önce Allah onları bu gaflet ve dalalet uykusundan uyandırır.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.