Tekirdağ

Müşterilerinin borç defterini yırtıp attı

16:39 09 Nisan 2020 4 Yorum Var
Müşterilerinin borç defterini yırtıp attı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kıraathane sahibi Halit Damarlı, müşterilerinin borçlarının yazılı olduğu defteri yırtıp, attı.

Tüm alacaklarından vazgeçen Damarlı, "Müşterilerimin vasıtasıyla yıllardan beri evime ekmek götürüyorum. Böyle bir süreçte ben de onların borçlarını siliyorum" dedi.

Malkara'nın Hacıevhat Mahallesi Erenler semtinde yaklaşık 17 yıldır kıraathane ve park işletmeciliği yapan Halit Damarlı, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında iş yerini kapattı. Damarlı, yaklaşık 50 müşterisinin toplam 3 bin lirayı bulan borcunun yazılı olduğu defteri, alacaklarından vazgeçerek, yırttı.

"Biz bize lazımız" diyen Damarlı, "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. En çok dayanışma içerisinde olmamız gereken bir süreçteyiz. Bu süreçte hepimiz maddi manevi sıkıntılar yaşıyoruz. Ben de böyle bir jest yapmak istedim. Sonuç olarak biz her zaman bir birimize lazımız. Buradaki müşterilerimin vasıtasıyla ben yıllardan beri evime ekmek götürüyorum. Herkesin yapabildiği ölçüde taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu davranışların daha da çoğalması gerekli. İmkanı olan herkesin ve arkadaşlarımın bu tür davranışları sergilemesini istiyorum. Dediğim gibi biz her zaman bir birimize lazımız. Bu süreci de inşallah beraber atlatacağız. Önemli olan çok yara almadan ve güçlü bir şekilde atlatmak. Amacım bir dayanışma örneği sergilemek. Umarım bu örnekler çoğalır" dedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    bravo, delikanlı adammış.
    Cevapla
  • hero 3 yıl önce Şikayet Et
    esas kahramanlar hero lar bunlar. tişört üzerine yazı yazdırmakla kahraman olunmaz.
    Cevapla
  • Ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, kahrolsung FETÖ ve PKK.
    İlk beğenen sen ol
  • Mustafa Terzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir davranış...Neler denmez ki..Önce bu beye şapka çıkarır saygılar sunarım...Hiç iyilik yapmamış kişilere bir önerim var..Bir düşküne yardım yapın göreceksiniz ne kadar zevkli
    Cevapla
  • Hasan Vasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz ve ucuz bir reklam. Kumar masasında fazladan yazılan çayları helalliyor
    Cevapla
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    ismin hasan da, sözlerin hasen degil. suizan haram, seninkisi ya giybet veyahut hem giybet hem iftira. 2 buyuk günah. insanlarin ismi kalmis, mana yok.
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    nereden biliyorsun, yoksa sen öyle mi yapıyorsun...
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.