Tekirdağ

Kayıp kız, ormanda bulundu! Kızı ormana götüren suç makinesi çıktı

15:29 02 Temmuz 2020 22 Yorum Var
Kayıp kız, ormanda bulundu! Kızı ormana götüren suç makinesi çıktı

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, zihinsel engelli M.K.(17), kayıp başvurusu yapıldıktan 23 saat sonra ağaçlık alanda dövülmüş halde, baygın olarak bulundu. Genç kızı bisiklete bindirip, ormanlık alana götürdüğü güvenlik kamerası kayıtlarında belirlenen Hüseyin F.(23) ile babası Mustafa F., gözaltına alındı. Hüseyin F.'nin poliste 15 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Olay, önceki akşam, Marmara Ereğlisi ilçesinin Dereağzı Mahallesi'nde meydana geldi.

Zihinsel engelli genç kız M.K., gece yarısına kadar eve gelmeyince ailesi, polise, kayıp başvurusunda bulundu. Polise ekipleri arama çalışmaları başlatırken, çevredeki güvenlik kameralarını da mercek altına aldı. Polis, görüntülerden M.K.'nin, bir kişinin kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklete bindiğini belirledi. Kısa sürede de bisikleti kullanan kişinin Hüseyin F. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polisin ulaştığı bisikletin sahibi de bisikleti komşusu Mustafa F.'ye verdiğini söyledi. Mustaa F., gözaltına alındı. İfadesinde, bisikleti en son oğlu Hüseyin F.'nin kullandığını, daha sonra da İstanbul'a gittiğini söyledi.

BAYGIN BULUNDU

Tüm bu süreçte arama çalışmalarını sürdüren ekipler, M.K.'yi kaybolduktan 23 saat sonra evine 4 kilometre mesafedeki ormanlık alanda baygın olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, genç kız, kendine gelir gelmez, "Bana su verin" dedi. Su istedi. Vücudunda, yüzünde ve bacaklarında darp izleri olduğu belirlenen M.K., ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

15 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Hüseyin F. de İstanbul polisi tarafından gözaltına alınarak, Marmara Ereğlisi ilçesine getirildi. Hüseyin F.'nin 15 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan Hüseyin F. ile baba Mustafa F., geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Bu arada şüphelilerin barodan avukat talebinde bulunduğu ancak, avukatların talebi kabul etmediği belirtildi.

Şüphelilerin adliyedeki ifade verme işlemleri, polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında sürüyor.

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • İskender 3 yıl önce Şikayet Et
    1985_1986 yılında dağlık bir köyde vekil öğretmenlik yaptım. Üç köyden öğrenciler yanlarında büyükler olmadan kaldığım okula geliyorlar. Şimdi kapının önünde ki çocuklarımız güvende değiller. Ne günlere kaldık.
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk yi savunan baro avukatları çok mu adaletli
    Cevapla
  • sessiz 3 yıl önce Şikayet Et
    kanunlarin yaptirim gucu yetersiz. Kisasa kisas uygulanmalidir.
    Cevapla
  • zmc 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan arkadaş biz çocuğumuzu oynasın diye sokağa bırakırken bile balkondan gözetliyoruz ne olur ne olmaz diye bu adam yaş 23 suç kaydı 15 hangi ara bu suçları işiledi, kim bunu serbest bıraktı bu nasıl kanun bu nasıl adalet?
    Cevapla
  • 9898 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence böyle suc makinalarindan ricam garibana degil zengine yanassinlar bilakiz savci hakim. Ailelerine. Belkim bir daha disari salmazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.