Tekirdağ

Hayrabolu'ya 12 derslikli okul müjdesi: Protokol İmzalandı

14:36 26 Şubat 2021
Hayrabolu'ya 12 derslikli okul müjdesi: Protokol İmzalandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde üretim yapan Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. tarafından Hayrabolu'ya 12 derslikli okul binası yapılması/yaptırılmasına dair protokol imzalandı.

Protokol, Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Kurt Mühendislik Makine San. ve Dahili Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kemal Kurt tarafından Valilik Toplantı Salonu'nda imzalandı.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım; "Tekirdağ'da yaşayan çocuklarımızın eğitimine bir katkıda bulunuyorsunuz; sağolun, teşekkür ediyoruz. Devletimiz, her şeyi yapmaya gayret ediyor ama böyle hamiyetperver, hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ve gayretleriyle devletimizin aldığı mesafe artıyor, daha hızlı, daha yaygın hale geliyor. Sizler gibi, hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bunlar bizim inancımıza göre sadaka-i cariye hükmündedir. Yaptığınız hayır sizden sonrada hayır olmaya devam ediyor kainat olduğu müddetçe. Mezun olan çocuklarımızın hepsinin hayrı, inşallah sizin sevap hanenize yazılacak. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Allah hayırseverlerimizin sayılarını artırsın." dedi.

Vali Yıldırım'ın konuşmasının ardından protokol imzalandı.


 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.