Tekirdağ

Tekirdağ’da da yerde buldu, broşür bastırıp kapı kapı dolaşıyor

14:40 05 Ekim 2021 7 Yorum Var
Tekirdağ’da da yerde buldu, broşür bastırıp kapı kapı dolaşıyor

Tekirdağ’da Tiyatro Eğitmeni Selahattin Karadağ birkaç gün önce yerde bulduğu paranın sahibini bulmak için kolları sıvayarak broşür bastırdı.

Kapaklı ilçesinde para bulan Tiyatro Eğitmeni Selahattin Karadağ, paranın sahibini bulmak için ilginç ve bir o kadar takdir edilesi bir yönteme başvurdu. İlçede kapı kapı gezen eğitimci Karadağ, “Bir miktar para bulunmuştur. Para kaybedenlerin bana ulaşması rica olunur” yazılı broşürleri dağıtıyor.

“YERİNE ULAŞTIRMAK İÇİN TÜM İMKANLARIMI KULLANACAĞIM”

Günler süren arayışına azimle devam eden Selahattin Karadağ, son çare olarak ilçe meydanında bir stant açarak vatandaşlara broşür veriyor. Bulduğu paranın kaybeden kişi için önemli olduğunu ifade eden Karadağ, “Parayı bulduğum gün sahibini aramaya çalıştım. Belki bu para bir emeklinin maaşı olabilir, belki bir babanın çocuğu için eğitim parası olabilir, belki bir annenin ihtiyacıdır, belki bir engelli kardeşimizindir. Ben bu parayı yerine ulaştırmak için tüm imkanlarımı kullanacağım. Arama çalışmalarım sonuç vermeyince broşür bastırmak aklıma geldi. 4 gündür broşür dağıtıyorum. Parasını kaybetmediği halde ‘Benim param kayboldu’ diyenler var. Onları kale almıyorum” dedi.

“PARAN EMİN ELLERDE”

Parasını kaybeden kişiye seslenen Karadağ, “Senin kayıp paranı buldum, ama sen yoksun. Bu şekilde ilanlar bastırdım, bu senin için. Belki bu senin son paran olabilir. Belki işçisindir, emekçisindir, eğitimcisindir. Ne olursan ol, paranı almak için yanıma gel. Bu para senden başkasına yarayacak bir para değil. Kul hakkı denen bir şey var. En kısa zamanda gel, paranı al. Paran emin ellerde” ifadelerini kullandı.

Paranın sahibini bulamadığı takdirde eğitim gören bir öğrenciye bağışlayacağını belirten Karadağ, parasını kaybeden vatandaşın 0545 387 54 40 numarasından kendisine ulaşmasını talep etti.

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir fenomen doğuyor hayırlı olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bide kartvizit bastırsaydın kendine kardeş,reklam yapmanın başka yolları da var!!!
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    şov yapıyor... Gitsin polise teslim etsin. yada bulduğu yere bıraksın..
    Cevapla
  • türbedar 2 yıl önce Şikayet Et
    niyet halis ama işgüzarlıktan başka birşey değil,zabıtaya yada polise teslim et olsun bitsin,ne uğraşıyorsun,
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    polis merkezine gidip teslim edilmesi gerektiğini biliyor olsa gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.