Tekirdağ

Tekirdağ’da sahipli pitbull vahşeti: 10 yaşındaki çocuk bacağından ısırıldı

11:24 25 Kasım 2022 21 Yorum Var
Tekirdağ’da sahipli pitbull vahşeti: 10 yaşındaki çocuk bacağından ısırıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahibinin elinden fırlayan pitbull cinsi yasaklı köpek, toptancıya giden 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın'a saldırıp bacağından ısırdı. Kanlar içinde kalan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Çorlu ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi Şehit İrfan Atasayar Sokak’ta meydana geldi. Sahibinin elinden fırlayan pitbull cinsi köpek, yaya halindeki Sercan Baran Çılgın’a (10) saldırdı. Bir anda kabus yaşayan çocuk, kendisini savunmaya çalışsa da yaralanmaktan kurtulamadı.

Tekirdağ'da pitbull saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın

KÜÇÜK ÇOCUĞU BACAĞINDAN ISIRILDI

Köpeğin ısırması sonucu bacağından yaralanan Çılgın, çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

'NE KADAR UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞSAM DA OLMADI'

Olay anını anlatan Sercan Baran, “Toptancıya bakmak için yoldan geçerken köpeği fark etmedim. Benim koştuğumu gördü diye sahibinin yanından fırlayarak bir anda bana saldırdı. Üstüme doğru atladı ve kalçamı tuttu. Ne kadar kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da olmadı. Bacağımdan ısırdı ve canımı acıttı” diye konuştu.

Tekirdağ'da pitbull saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın

'YASAKLI BİR HAYVANI SOKAKTA GEZDİRİYORSAN TEDBİRİNİ ALACAKSIN'

Baba Hayrettin Çılgın, “Bu hayvan yasaklı bir hayvan zaten. Bunu sokakta gezdiriyorsan tasmasını, ağızlığını eksik etmeyeceksin, tedbirini alacaksın. Ben de hayvansever bir insanım. Kedileri, köpekleri severim ama bu olayın maddi ve manevi peşini bırakmayacağım. Gerekli şikayetimizi yaptık” dedi.

Tekirdağ'da pitbull saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun psikolojik olarak etkilendiğine ve yaşadığı sendroma binaen manevi tazminat davası açılmalı ve bu dava kamu davası olmalı. Sahibinin de o çocuk kadar bu şekilde canını acıtmalı bakalım bir daha yeteli tedbiri alır mı almaz mı?
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek terörüne kayıtsız kalınmasında bir kasıt mı acziyet mi var?
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir kaç hayvanı canı yananlar telef ederse köpekleri korumak için her türlü müdahaleyi yaparlar. yoksa yüzlerce insan köpek saldırısına uğrasa bile hiç bir şey olmaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkedeki en güçlü lobi hayvan lobisi anlaşılan. Ama anlamadıkları birşey var, bu ölümcül köpek saldırıları hayvanlara bakışı olumsuz etkiliyor. Yani aslında hayvan lobileri köpek şiddetini savunarak bindikleri dalı kesiyorlar.
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkedeki vatan haini, pkk lı, PİTBUL seviciler bitmedi neden önlem alınmıyor....Bu nasıl bir sorumsuzluk...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.