Tekirdağ

Tekirdağ'da aslan, maymun ve piton ele geçirildi

12:57 12 Temmuz 2023 2 Yorum Var
Tekirdağ'da aslan, maymun ve piton ele geçirildi

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde bulunan bir villada kaçak olarak getirildiği belirlenen aslan, maymun ve piton ele geçirildi.



İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada,  Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türleri (CİTES) kategorisine giren hayvanları yurda kaçak olarak getirilip, sosyal medya üzerinden ticaretinin yapıldığı belirlendi. Polis ekipleri, şüphelinin ilçenin Kamaradere Mahallesi'ndeki villasında yaptığı aramada 1 aslan, 1 maymun ve 1 piton ele geçirildi. El konulan hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Hayvanları getirdiği belirlenen 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.



YORUMLAR

2 Yorum Var
  • MACKALI 61 9 ay önce Şikayet Et
    Aslan güzel diyenler tabiki güzel cirkin olan hayvan varmi.? Sana cirkin olan bir ba$kasina güze gelir..Mesela yilan cok seveni ve besleyeni olan bir hayvan ama aslan yanina yakla$ pis kokusundan bir ay yemek yiyemezsin.Ayrica cokda nankör hayvan besleyenine bile saldiriyor ve yiyorda efem afiyet olsun alin yedirin kendinizi.!"
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Hayvansever deyince aklınıza sadece kedi-köpek gelmesin, bence Aslan güzel imkanım olsa bende beslerim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İşteİşlemBu 9 ay önce Şikayet Et
    Yapılan işlemi merak eden olursa söyleyivereyim. SERBEST BIRAKILDI.
    Cevapla
  • can 9 ay önce Şikayet Et
    tamamda ne yapsalardı müebbet falan mı , para cezası kesilir bırakılır hayvanlara zaten el konmuş
  • Kul insan 9 ay önce Şikayet Et
    Suç örgütünün planları olabilir. Birilerini dövmeden öldürmeden korkutmak için tezgah olabilir. Şeytan belli. Şeytanlaşmış insanlar var. Çok dikkatli olalım çünkü şeytanlaşmışlar çok eğitimli düşmanlar.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.