Tekirdağ

Jandarmadan operasyon: Binlerce litre ele geçirildi

09:55 02 Kasım 2023 1 Yorum Var
Jandarmadan operasyon: Binlerce litre ele geçirildi

Tekirdağ'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda binlerce litre sahte içki ele geçirildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda binlerce litre etil alkol ele geçirildi. Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde yapılan aramada bir 44 adet 5 litrelik boş bidon, bin adet 1 litrelik boş şişe, 1 adet on tonluk tank içerisinde 400 litre, 1 adet 3 ton kapasiteli tankın içinde 2 bin 600 litre, 322 adet 5 litrelik bidon içerisinde bin 660 litre olmak üzere toplam 4 bin 660 litre etil alkol ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda yakalanan A.Ç isimli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan Jandarma ekiplerinin Çorlu ilçesine bağlı Önerler Mahallesi'nde yaptıkları operasyonda durdurulan bir otomobilden adeta uyuşturucu fışkırdı. Araçtan alüminyum folyoya sarılı halde 5 gram metamfetamin, 4 gram crax maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Araçtaki H.G., A.E. ve G.G. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Bu doğudaki PKK’ların tarım gübresinden bomba yapmasına benziyor nasıl herkesin neden ne kadar gübre aldığına bakılıyorsa böyle 10 bin litrelik silo depolarının ve bu mekanik aletlerin kimler tarafından alınıp kimlere satıldığı konturol edilmelidir
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.