Tekirdağ

21 yaşındaki genç dehşete düşüren kazada can verdi

14:08 26 Aralık 2023 9 Yorum Var
21 yaşındaki genç dehşete düşüren kazada can verdi

Tekirdağ'da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda süt toplama kamyonu ile çarpışan otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Akın Süvari, hayatını kaybetti.



Kaza, saat 08.00 sıralarında Malkara-Hayrabolu kara yolu Kiremitlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Akın Süvari yönetimindeki 59 ADT 455 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Şehmuz Buluttekin (38) idaresindeki 39 TA 060 plakalı süt toplama kamyonu, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda çarpıştı. Sürücü Süvari araç içerisinde sıkışırken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Süvari, ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Süvari, burada kurtarılamadı. Kamyon şoförü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Nihal 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin lütfen bilmeden günah almayın olay hakkında bilgim var maalesef kusurlu olan araç kamyon değil rahmetli olan kardeşimizde Rabbim ailesine sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    adam gibi memleketimizin kendi yerli markalı arabası olmadıki, hep toplama, ithal, ülke teknoloji çöplüğüne döndü,,memleket araba, telefon ,bilgisayar,tablet, beyaz eşya mezarlığı oldu, böylece her marka araçta piyasada, çürükmü sağlammı belli değil, çarpışma testlerinden geçemeyen avrupanın beğenmediği modeller türkiye üretildi,
    Cevapla
  • Sinan Can 4 ay önce Şikayet Et
    Bu teneke arabaları zamanında getirdiler TOFAŞ lar dahil, binlerce kişiye mezar oldular.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • çiftçi... 4 ay önce Şikayet Et
    bu süt kamyonları ülkenin her yerinde kural tanımaz asi bir trafik mahlukatlarıdır. Çok bu sürücüler tekrardan eğitimden geçirilmelidirler.
    Cevapla
  • Nihal 4 ay önce Şikayet Et
    Bilmeden yorum hakkını size kim veriyor!! Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun fakat kamyon sürücüsunde sıfır hata var insanların günahına girmeyin!!
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Ah ah gencecik çocuk , Rabbim rahmet etsin . İşte ecel sözün bittiği yer. Fakat tedbirli değiliz yolun durumuna göre hateket etmeli . Maalesef olmuyor . Geçenlerde yağmur yağıyor isranbulun e 5 inde ben yavaş gidiyorum yanımdan harfiyat kamyonu o kadar hızlı geçti ki , eyvah ki eyvah .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.