Tokat

Hakkari'deki terör saldırısı

13:45 08 Eylül 2015
Hakkari'deki terör saldırısı

Tokat'ta yayın yapan bir yerel gazete, tüm sayfalarına koyduğu siyah kurdele ve verdiği mesajlarla terör örgütü PKK mensuplarının Hakkari Dağlıca'da düzenlediği saldırıya tepki gösterdi

Tokat'ta yayın yapan bir yerel gazete, tüm sayfalarına koyduğu siyah kurdele ve verdiği mesajlarla terör örgütü PKK mensuplarının Hakkari Dağlıca'da düzenlediği saldırıyı protesto etti.

Tokat Gazetesi Yazı İşler Müdürü Fatih Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülke olarak derin bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Terör haberlerinin ülke genelinde milletin içine işlediğini dile getiren Kılıç, "Dağlıca'da 16 askerimiz şehit oldu. Haberi aldığımızda şehit acısı yaşarken başka bir haberi takip etmeye elimiz varmadı. Başka bir konuyu gündeme getirmeye dilimiz varmadı" dedi.

Gazetelerinin tüm sayfalarında terör mesaj vermek istediklerini belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Ülkemizin yasını paylaşalım istedik. Böyle bir ateş varken 'ateşe su atmayan herkese yazıklar olsun', 'Teröre artık yeter' dedik. Her sayfamıza verdiğimiz mesajda Türkiye'de şehit acısı yaşayanlara bu acıyı paylaşanlara selamımızı gönderdik. Bugünün birlik ve beraberlik günü olduğunu, kardeşliğimize, birliğimize, dirliğimize uzanan elleri kırmanın zamanı olduğunu vurguladık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.